Зустріч координаторки проєкту Національного Еразмус+ офісу в Україні з представниками Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця (19.03.2024 р., м. Харків)

19 березня 2024 р. координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні, Світлана ШИТІКОВА відвідала Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця.

У рамках візиту відбулася зустріч із Ректором університету, професором Володимиром ПОНОМАРЕНКОМ.

Під час зустрічі з ректором університету Світлана ШИТІКОВА, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні обговорювала напрями розвитку Програми Еразмус+, зокрема, її пріоритети та виклики в умовах війни. Також обговорили способи залучення студентів, аспірантів та викладачів до участі в програмі та важливість командної роботи для успішної реалізації освітніх проєктів.

Ректор університету підтримав ідею співпраці між українськими та європейськими університетами в рамках Програми Еразмус+.

Після цього відбулася розширена зустріч за участі Спілки ректорів Харківської області, де обговорювалася співпраця з європейськими університетами та представлення України на міжнародній освітній арені.

Підготовлено з використанням матеріалів Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця.

Попередня Урочиста церемонія нагородження лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Молодий вчений року» (18.05.2024 ...